Frakt 39.- / Fri frakt vid 299:- / Snabb leverans / Kvalitetsgaranti

Om KELA

Det australiensiska varumärket Kela förändrade hårindustrin med sina  banbrytande hårsmycken. "Kela Tech" är ett enkelt ett-moment silikonlås som garanterar att hårsmycket hålls på plats oavsett vad dag & natt utsätter den för. Denna patenterade teknik är framtiden för den moderna hårindustrin, stylister, brudar & tärnor och alla kvinnor som vill ha det där lilla extra i sin stil.

Världens första "non-slip" hårsmycke gör det möjligt för alla att kopiera stilar och looks som kändisar har genom några enkla steg. Oavsett om den inspirerats av Guccis pärlstavade partier eller vävkedjorna till en toppknut som Ariana Grande, ger Kela hårsmycken oändliga stylingsmöjligheter till alla livsstilar. Smycken är inte längre begränsade till kroppen.

Ge kvällen en twist med Kela Charm i lockarna, brudar kan styla sin bröllopsfrisyr med en Kela Chain eller förvandla en vardaglig "up-do" till en "on-point" look med ett Kela hårsmycke.

Tekniken skapades av Perth-baserade upfinnaren Kelly Litterick som såg en lucka i marknaden för håsrsmycken som var lätta att använda, passa alla stilar och tillgängligt för alla kvinnor. Kelly tillbringade tre år med att ta fram och utveckla "Kela-Tech" och produkterna samtidigt som hon hade sitt dagjobb som cancerforskare. Varumärket Kela Hair Jewellery lanserades 2017 och har på kort tid blivit det hetaste märket inom hårsmycken där världskändisar och stylister tagit hennes produkter till sitt hjärta.