Frakt 39.- / Fri frakt vid 299:- / Snabb leverans / Kvalitetsgaranti

Rengöra Silver

Rengöra Silver

Produkter för rengöring av silver


Den vanligaste och mest populära smyckesmetallen är silver. Silver är också en utsatt metall när det kommer till oxidering, vilket gör att det med tiden kan bli svart. Silversmycken som används sitter ofta i direkt kontakt med huden vilket gör att det samlas kroppsfetter, svett, smink och annan smuts på smycket under tiden som de används. Med tiden kommer det bildas ett lager smuts på smycket som reagerar tillsammans med luften, vilket gör att silversmycket kommer börja anta en svart nyans. Detta är så klart tråkigt och gör att smycket inte längre glänser sådär vackert som det gjort tidigare, men det finns självklart hopp för dina smycken.

Högkvalitativa rengöringsprodukter från Connoisseurs

Med hjälp av korrekt och regelbunden rengöring kan silversmycken återställas och återfå sin forna skönhet i ett nafs. Dessutom är rena smycken mer hygieniskt och du undviker att dina kära klenoder orsakar irriterad hud eller till och med inflammationer på kroppen. När det är dags att rengöra dina smycken finns det mycket som kan vara bra att tänka på för att nå det skinande resultat man längtar efter. Det finns många olika husmorstips att hitta när det kommer till rengöring av ädelmetaller, något som man dock ska vara försiktig med. Man ska aldrig prova sig fram med olika sorters rengöringsmedel och husmorstips, om man känner sig osäker är det alltid ett bättre alternativ att använda sig av produkter som är speciellt utvecklade just för ändamålet.

Beroende på vilken produkt ni använder för att ta bort missfärgningar på silvret så varierar metod och tid. Läs noga instruktionerna innan användning. Dip, pasta, crème eller wipes så uppnås bäst resultat om man efter behandling sköljer av smycket under ljummet rinnande vatten. Efter det kan man med fördel putsa upp silvret med en putsduk för att den ska bli riktigt skinande. Det finns även putsdukar behandlade med milt rengörings- och putsmedel som fungera som en enkel rengöring av ditt silver, även på språng. Mer exakta tillvägagångssätt och instruktioner för specifika produkter finns i respektive produktbeskrivning.

Hos oss på Jibema finns allt du behöver för rengöring av silver, så väl smycken och klockor som matsilver. I vårt sortiment finns produkter från världsledande Connoisseurs som erbjuder snabba, praktiska och effektiva lösningar för att hålla ditt silver i perfekt skick och behålla den naturliga skönheten utan att förstöra ytbehandlingar eller skada metallen.

Vi erbjuder även rengöringsprodukter för att rengöra guld.