• Det lilla bolaget med de stora visionerna
Fri frakt vid 199:- / 1-3 dgr leveranstid / Kvalitetsgaranti

Hårsmycke Bröllop Fest

  • 495 kr
  • 195 kr
I lager.
Dela
Leverantör: KELA Hårsmycken

Levereras i ett vackert vadderat etui tillsammans med Kela öppningsverktyg.

Omfamna denna trend med "I´m With Lola". Med fyra olika lösa trådar med pärlor. Den patentsökta halkfria greppmekanismen håller berlocken fast i ditt hår.

  • Fin kvalitet
  • Unik design med KELA "non-slip" charm
  • Lämplig för dramatisk look eller dagtid
  • Lätt i vikt

Din pendant kommer i en lyxig matt svart presentask med sammetinsats och band.

Grundaren av varumärket heter Kelly Litterick som letade efter ett vackert hårsmycke som var enkelt att använda, passa alla hårtyper och som inte glider av. Då hon inte hittade något tillbringade hon 3 år med att utveckla denna produkt som lanserades i Australien 2017. Sedan har dessa håraccessoarer spridit sig snabbt över hela världen. Kellys vision är att du ska kunna ha "great hair every day ".

Den patenterade "non-slip" mekanismen kommer hålla din berlock säkert på plats i ditt hår, försäkrar dig om att din kreation sitter kvar så länge du vill. Specter berlock har ett inre mått på 2mm och passar in i en hårsektion på 2-3 mm, den är snäll mot ditt hår, den kommer inte förstöra eller slita. Men viktigast av allt, den är väldigt lätt att använda så att du kan ha en perfekt frisyr hela dagen.


Hur gör du ?
Den patenterade mekanismen med silikon är enkel att använda. Öppna smycket, placera det runt en lagom stor hårslinga (2-3mm), knäpp igen. Svårare än så är det inte! Använd dina naglar eller det hjälpmedel som följer med i ditt köp. Hur mycket som är en lagom stor hårslinga varierar beroende på vilken hårtyp du har så där måste du prova dig fram. Gör du rätt glider inte smycket av ditt hår utan sitter säkert och vackert.

Tips: torka av smycket efter varje användning för att får bort olja, vax och andra hårprodukter du kanske använder (förslagsvis med Connoisseurs Fashion Wipe). Förvara dom sedan i det etui du får när du köpte dina hårsmycken så de inte ligger och skaver mot varandra då det kan uppstå repor.

För inspiration hur du kan sätta fast dina hårsmycken följ gärna Kela på Instagram: kela_smycken